Harkkarihaku

69-tattoo etsii harjoittelijaa!

Tatuointiliikkeemme etsii uutta tatuointiharjoittelijaa studioomme Käpylän sydämeen marras/joulukuusta lähtien! 69Tattoossa pääset useamman kokeneen tatuoijan oppiin ja saat kattavan koulutuksen erilaisista tatuointikoneista, hygieniasta, tatuointialalla toimimisesta sekä erilaisista tekniikoista. 

Etsimme hyvää tyyppiä, joka sopii jengiimme ja jonka aikomuksena on kouluttautua tatuoijaksi ja työllistää itsensä tatuointialalla. Tatuointiharjoittelijan tarkoitus on kouluttautua tätä kautta ammattiin, joten harjoittelu ei sovellu muiden taide – ja kulttuurialojen tutkintojen työharjoitteluksi. Harjoittelu vaatii ihan oikeasti aikaa ja halua oppia, joten olethan siis valmis sitoutumaan koulutukseen ja työskentelyyn alalla pitkäaikaisesti. 

Ajan uhraamisen lisäksi edellytämme hakijalta erinomaista piirustustaitoa sekä studiomme työskentelytavoista johtuen piirto-/kuvankäsittelyohjelmien (esim. Clip Studio Paint, Photoshop, Affinity Photo, Procreate tai muu vastaava) vähintäänkin kohtuullista hallintaa, sillä meillä ei ole aikaa opettaa piirtämistä ja ATK-taitoja kädestä pitäen. Aiempi kokemus tatuointien parissa on myös ok, muttei millään tavoin välttämätön, tärkeintä on todellinen innostus ja palo alalle! Omia koneita ja välineitä ei tarvitse alkuun olla. 

Harjoittelu on alkuun palkaton, mutta ei kokopäiväinen, vaan tapahtuu etukäteen sovittuina päivinä. Sinulla voi siis olla toinenkin työpaikka, kunhan sitoudut saapumaan studiolle sovittuina ajankohtina, kuitenkin useammin kuin esim. kerran viikossa parin tunnin ajaksi. Huomioithan, että työskentelemme lähinnä arkisin päiväsaikaan satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta, joten puhtaasti ilta- ja viikonloppuharjoittelua emme voi tarjota.

Halutessasi voit myös hakea TE-toimiston kautta korotettua päivärahaa tai muuta vastaavaa etuutta. 

Lähetä meille meilitse hakemus osoitteeseen info@69tattoo.com , hakemuksen tulisi sisältää:
– linkki portfolioosi, joka sisältää 4-6 työtä, jotka edustavat piirtotyyliäsi
– lyhyt kuvaus itsestäsi ja tulevaisuuden suunnitelmistasi
– kerro, miksi haluat tatuoijaksi

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Kaikki hakemukset tulee toimittaa sähköisesti 15.10. mennessä, tämän jälkeen saapuneita hakemuksia ei käsitellä. Sopivimmat hakijat pyydetään haastatteluun.